Opera 9.5, Is This A Bug (Part 2)?

By | October 5, 2007 | 5 Comments


Opera 9.5Not so long time ago I’ve posted an article called “Opera 9.5, Is This A Bug Or A Feature?“.

Today I’ve found one more “possible bug”. When Opera 9.23 and Opera 9.5 Alpha is running and you are trying to launch “Opera 9.5 Alpha\opera.exe” it opens you a blank page (opera:blank) in Opera 9.23 and not Opera 9.5. Why?

Like this post? Subscribe to our RSS Feed.


About (Author Profile)


Vygantas is a former web designer whose projects are used by companies such as AMD, NVIDIA and departed Westood Studios. Being passionate about software, Vygantas began his journalism career back in 2007 when he founded FavBrowser.com. Having said that, he is also an adrenaline junkie who enjoys good books, fitness activities and Forex trading.

  • http://my.opera.com/IceArdor IceArdor

    Same reason as http://www.favbrowser.com/opera-95-is-this-a-bug-or-a-feature/. It’s Windows’ fault, not Opera’s. And I don’t think Opera should devote time trying to work around Window’s problem (I doubt it’s even possible with the controls of programming. I guess they could rename the exe…).

  • dj

    I have this site in my rss feeds and have noticed that it is slowly going down hill. I subscribed to this site thinking I would get good news reports, however, lately I’ve been getting questions that should have been posted in an Opera Help forum or something. If you’re going to turn this into a personally help site then you will lose viewers. I think that most of your blogs lately are too opinionated to be news. I’d much rather get a tech feed than what someone expected out of a update or release or a bug they may have found. Just my two cents before you lose more viewers.

  • http://www.favbrowser.com Vygantas Lipskas

    It’s only 2 questions :-) and nore more. I am posting news as well, if I will ask any specific question that doesn’t mean I won’t post something about web browsers. Hope you understand.

  • Grey

    Can’t reproduce, doesn’t happen.

    Neither with build 9500 nor with 9542. Didn’t test others.

    Procedure:
    1. have Opera 9.23 running
    2. execute “Opera 9.5\opera.exe”
    3. repeat step 2

    Nothing happens. Your last “question” “works” here, though.

    And dj is right, you should post this on the forums (not saying you can’t post it on your personal blog, but I think forums are a better place to ask questions or report bugs).

  • Grey

    With “nothing happens”, I mean the page opens in 9.5, as it should. Unless I misunderstood something.